ЧЕСАЛО...обикновено, без екстри-действа при всякакъв вид сърбел! Ползвайте го без страх и уплашение до...пълно облекчение!

...За невчесани раздумки, шарки , краски, песнички, видео кодоши - на различни теми за....МАЛКИ И ГОЛЕМИ


Мисля си, че има много истина в израза..."Светът е оцелял, защото се е смял!"...


АМИИИ...В ТОВА ВЪЛЧЕ ВРЕМЕ - ДА СЕ СМЕЕМ, ТА БЕЛКИМ ОЦЕЛЕЕМ!



сряда, 27 октомври 2010 г.

Съветите на д-р Грухчев...

Доктор Грухчев,

пише, ти, бай Гътьо от село Долно Уйно. Докторче, тия дни в наше село много се спори трябва ли да плащаме гражданската отговорност? Едни от съселяните думат, че като сме селяни не трябва, щото тая застраховка нали са вика гражданска, а ние сме си селяни! Други съселяни пък думат, че трябва и ние да я плащаме, щото и ний като гражданята коли имаме. Какво да правим, докторче, кажи ни, че както е тръгнало ще вземем скоро от кавги да минем към лабут, в кръчмата!


Скъпи ми бай Гътьо,

много се радвам, че отново получавам писмо от село Долно Уйно! Честно казано вашият въпрос и мен малко ме затруднява, защото сте селяни, а застраховката се нарича”Гражданска отговорност” и логично трябва да е за гражданите. Друг е въпросът, че огромна част от гражданите са родом от село. Така излиза, че огромното мнозинство от населението не би трябвало да плаща тази застраховка. От друга страна, когато полицай спре някой шофьор, независимо дали е от село или град, се обръща към него с “Гражданино, ...”! От това следва, че за родното МВР всички сме граждани и трябва да си платите таз осигуровка! Знам ще речете, че нямате пари, но я се огледайте за някое хайванче, което може да продадете на пазаря! Така с получените пари ще си платите тази осигуровка и ще се почувствате гражданин, а защо не и мъничко европеец!

Арт Хуморан

Няма коментари:

Публикуване на коментар