ЧЕСАЛО...обикновено, без екстри-действа при всякакъв вид сърбел! Ползвайте го без страх и уплашение до...пълно облекчение!

...За невчесани раздумки, шарки , краски, песнички, видео кодоши - на различни теми за....МАЛКИ И ГОЛЕМИ


Мисля си, че има много истина в израза..."Светът е оцелял, защото се е смял!"...


АМИИИ...В ТОВА ВЪЛЧЕ ВРЕМЕ - ДА СЕ СМЕЕМ, ТА БЕЛКИМ ОЦЕЛЕЕМ!



събота, 6 ноември 2010 г.

Пъстрия свят на Уили Нелсън....

Уили Нелсън -75 годишен кънтри- певец, с дълга коса, вплетена в бели плитки обикаля Америка 200 дни в годината, пуши почти непрестанно марихуана и въпреки всички ангажименти си остава време да се занимава с многомилионната си финансова империя и с разработване на биогориво. Екстравагантният му външен вид, авантюристичният му дух и творчески заряд го правят изключително популярен и желан сред нежния пол. Освен обаятелен музикант и женски фаворит, Уили Нелсън се изявява и във филмови продукции. Макар да е участвал само във второстепенни роли, това не му е ограничило печалбата в кино
Интересен, идеен, артистичен, Уили е известен и с порока си- страстта към марихуаната. Но макар след множество рутинни проверки и предупреждения от органите на реда, известният рокаджия не излиза навън без „вълшебната билка”. За тревата самият той споделя: „Стресът е най-големият убиец на планетата и аз все още мисля, че най-доброто лекарство е и винаги ще бъде канабисът!”. От BBC информират, че по време на рутинна проверка на тур буса на музиканта, полицаите са намерили вътре 0,7 кг. трева и 91 гр. гъби. Нелсън можеше да бъде осъден на 6 месеца затвор и глоба, но обвиненията не са доказани, защото дрогата не била пакетирана и всички в автобуса казали, че е тяхна, полицаите ги обвинили в лошо поведение, порицали ги и ги пуснали да си ходят. Макар открито да заявява ,че няма да се откаже от порока си, макар да има своите човешки пороци, той си остава иконата на кънтри- музиката, като начало и учебник за поколенията.

Същият е и замисълът и на излязлата книга Даото на Уили . Тя предизвиква множество коментарни и оценки на литературни критици, музиканти и VIP- знаменитости. В нея е описана „реколтата” на музиканта- 250 албума, текстовете на 2 500 песни и 50 милиона продадени записи, има информация за живота и творчеството му, за заниманията му и за светогледа му.

Ще завърша с цитат от самата книга : „Уили Нелсън е поет и певец, ин и ян, ези и тура, индианец, чероки и каубой от Тексас, скитник с каравана и притежател на омайни кътчета, любимец на жените и щастливо женен, отдаден на песните си, но и разпален привърженик на значими каузи, роден с много стара душа и със сърце,които сякаш непрекъснато се подмладяват ”. Ако съм ви заинтригувала, прелистете страниците на книгата, където ще се окажете в света на парадоксалностите.


Няма коментари:

Публикуване на коментар